Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności stają się nieodłącznym elementem codziennego funkcjonowania producentów żywności. Grono firm przystępujących do certyfikacji tego typu systemów stale się powiększa. System IFS Food jest jednym z wiodących standardów w tym obszarze. Każda organizacja posiadająca certyfikowany system IFS Food i chcąca utrzymać ten status, zobowiązana jest do rozwijania swojego systemu, spełniając wymagania kolejnych nowych jego wersji. Celem tego kursu jest omówienie zmian w najnowszej wersji standardu IFS Food v7, względem wersji 6.1.
Ten kurs e-learningowy jest specjalnie zaprojektowany dla osób uczących się w ruchu, takich jak Ty - zapewnia wygodę uczenia się we własnym tempie, jednocześnie pozwalając podnieść swoje kompetencje i uczynić kolejny krok we własnym rozwoju zawodowym.
CZEGO DOWIESZ SIĘ Z KURSU?
Tematyka omawiana w tym kursie obejmuje następujące zagadnienia:
- Zapoznanie ze zmianami w dotychczasowych wymaganiach
- Zapoznanie i wyjaśnienie nowych wymagań wprowadzonych do standardu
- Przygotowanie do samodzielnego dostosowania systemu w organizacji do nowej wersji standardu
- Wyjaśnienie wymagań w sposób zrozumiały, wykorzystując przykłady praktyczne
JAK JEST ZBUDOWANY KURS?
Uczestnik płynnie prowadzony jest przez zmiany i nowości wprowadzone do nowej wersji standardu, kładąc nacisk na przykłady praktyczne. Zawartość merytoryczna została wzbogacona o część zadaniową, która została wpleciona w opracowany materiał, przez co całość stanowi ciekawą alternatywę dla kursów tradycyjnych. Kurs jest łatwo dostępny za pośrednictwem laptopa, tabletu lub smartfonu, dzięki czemu możesz się zalogować i uczyć w dowolnym miejscu i czasie.
Łączny czas trwania programu to około 120 minut, po których będziesz pobrać uznawany na całym świecie e-certyfikat z unikalnym identyfikatorem
KOMU DEDYKUJEMY KURS?
Ten kurs jest specjalnie zaprojektowany dla:
- Pełnomocników/Menadżerów/Kierowników jakości
- Członków zespołów HACCP
- Innych osób z organizacji aktywnie uczestniczących w rozwoju systemu bezpieczeństwa żywności IFS Food