Zamawianie kursu
Kurs został dodany do koszyka
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności stają się nieodłącznym elementem codziennego funkcjonowania producentów żywności. Grono firm przystępujących do certyfikacji tego typu systemów stale się powiększa. System IFS Food jest jednym z wiodących standardów w tym obszarze. Każda organizacja posiadająca certyfikowany system IFS Food i chcąca utrzymać ten status, zobowiązana jest do rozwijania swojego systemu, spełniając wymagania kolejnych nowych jego wersji. Celem tego kursu jest omówienie zmian w najnowszej wersji standardu IFS Food v7, względem wersji 6.1.
Ten kurs e-learningowy jest specjalnie zaprojektowany dla osób uczących się w ruchu, takich jak Ty - zapewnia wygodę uczenia się we własnym tempie, jednocześnie pozwalając podnieść swoje kompetencje i uczynić kolejny krok we własnym rozwoju zawodowym.
CZEGO DOWIESZ SIĘ Z KURSU?
Tematyka omawiana w tym kursie obejmuje następujące zagadnienia:
- Zapoznanie ze zmianami w dotychczasowych wymaganiach
- Zapoznanie i wyjaśnienie nowych wymagań wprowadzonych do standardu
- Przygotowanie do samodzielnego dostosowania systemu w organizacji do nowej wersji standardu
- Wyjaśnienie wymagań w sposób zrozumiały, wykorzystując przykłady praktyczne
JAK JEST ZBUDOWANY KURS?
Uczestnik płynnie prowadzony jest przez zmiany i nowości wprowadzone do nowej wersji standardu, kładąc nacisk na przykłady praktyczne. Zawartość merytoryczna została wzbogacona o część zadaniową, która została wpleciona w opracowany materiał, przez co całość stanowi ciekawą alternatywę dla kursów tradycyjnych. Kurs jest łatwo dostępny za pośrednictwem laptopa, tabletu lub smartfonu, dzięki czemu możesz się zalogować i uczyć w dowolnym miejscu i czasie.
Łączny czas trwania programu to około 120 minut, po których będziesz pobrać uznawany na całym świecie e-certyfikat z unikalnym identyfikatorem
KOMU DEDYKUJEMY KURS?
Ten kurs jest specjalnie zaprojektowany dla:
- Pełnomocników/Menadżerów/Kierowników jakości
- Członków zespołów HACCP
- Innych osób z organizacji aktywnie uczestniczących w rozwoju systemu bezpieczeństwa żywności IFS Food