Zamawianie kursu

Kurs został dodany do koszyka

International Food Standard (IFS) wersja 7 - zmiany w standardzie

Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności stają się nieodłącznym elementem codziennego funkcjonowania producentów żywności. Grono firm przystępujących do certyfikacji tego typu systemów stale się powiększa. System IFS Food jest jednym z wiodących standardów w tym obszarze. Każda organizacja posiadająca certyfikowany system IFS Food i chcąca utrzymać ten status, zobowiązana jest do rozwijania swojego systemu, spełniając wymagania kolejnych nowych jego wersji. Celem tego kursu jest omówienie zmian w najnowszej wersji standardu IFS Food v7, względem wersji 6.1.

Ten kurs e-learningowy jest specjalnie zaprojektowany dla osób uczących się w ruchu, takich jak Ty - zapewnia wygodę uczenia się we własnym tempie, jednocześnie pozwalając podnieść swoje kompetencje i uczynić kolejny krok we własnym rozwoju zawodowym.

CZEGO DOWIESZ SIĘ Z KURSU?

Tematyka omawiana w tym kursie obejmuje następujące zagadnienia:

  • Zapoznanie ze zmianami w dotychczasowych wymaganiach
  • Zapoznanie i wyjaśnienie nowych wymagań wprowadzonych do standardu
  • Przygotowanie do samodzielnego dostosowania systemu w organizacji do nowej wersji standardu
  • Wyjaśnienie wymagań w sposób zrozumiały, wykorzystując przykłady praktyczne

JAK JEST ZBUDOWANY KURS?

Uczestnik płynnie prowadzony jest przez zmiany i nowości wprowadzone do nowej wersji standardu, kładąc nacisk na przykłady praktyczne. Zawartość merytoryczna została wzbogacona o część zadaniową, która została wpleciona w opracowany materiał, przez co całość stanowi ciekawą alternatywę dla kursów tradycyjnych. Kurs jest łatwo dostępny za pośrednictwem laptopa, tabletu lub smartfonu, dzięki czemu możesz się zalogować i uczyć w dowolnym miejscu i czasie.

Łączny czas trwania programu to około 120 minut, po których będziesz pobrać uznawany na całym świecie e-certyfikat z unikalnym identyfikatorem

KOMU DEDYKUJEMY KURS?

Ten kurs jest specjalnie zaprojektowany dla:

  • Pełnomocników/Menadżerów/Kierowników jakości
  • Członków zespołów HACCP
  • Innych osób z organizacji aktywnie uczestniczących w rozwoju systemu bezpieczeństwa żywności IFS Food